Achtergrond

ma²medical Research & Engineering opgericht in 2011 door David Assa en Pieter Jan F. Bongers is onderdeel van Curaberis B.V. en legt zich toe op research en het ontwikkelen van producten en oplossingen voor de preventieve, curatieve en wetenschappelijke sectoren van de gezondheidszorg.

De oplossingen van ma²medical Research & Engineering optimaliseren de behandeling voor patiënten en alle betrokken zorgprofessionals en instellingen, zoals:

  • specialisten

  • huisartsen 

  • verplegers

  • ziekenhuizen/klinieken

  • medische laboratoria

  • apotheken

  • zorgverzekeraars

  • medische hulpdiensten

Onze visie

ma2medical slaat brug tussen de medische wetenschap en innovatieve technologieën en wil hiermee bijdragen aan een nieuwe kijk op geneeskunde.

Onze missie

Innovatieve kunstmatige intelligentie ontwikkelen om chronische ziekten te behandelen, voor medische preventie en onderzoek stimuleren om chronische ziekten te genezen.

Research & Engineering

ma²medical legt zich toe op medisch onderzoek en de ontwikkeling van wetenschappelijk onderbouwde methoden, producten en diensten voor curatieve, preventieve en wetenschappelijke sectoren van de medische wereld. Door het ontwikkelen van kunstmatig intelligente applicaties opent ma² medical een heel nieuw scala van mogelijkheden voor toepassingen voor zorgprofessionals en patiënten.

Bloedanalyse en -diagnostiek zijn de kernactiviteiten van ma2medical. Zij zijn ontwikkeld om vroegtijdig klinische indicaties op te sporen. Daarnaast heeft ma2medical zich toegelegd op de ontwikkeling van het 'virtuele medisch centrum' een cloud-based patiënt communicatie platform. Dit platform brengt alle medische behandelaars rondom een patiëntgebonden indicatie bij elkaar waardoor risicomanagement sterk verbetert. Onderdelen van dit platofrm zijn  instrumenten voor monitoring, behandeling, e-learning en workflow management.

 

Al deze ontwikkelingen zijn gebaseerd op M3I (Multi Media Manager Inteligence) dat het fundament is van al onze AI Medical hard- en software solutions.

Kunstmatige intelligentie is de basis van onze oplossingen