ACMT Research

Samenvatting

Het ACMT, Anti Coagulation Monitoring and Treatment, research richt zich op het optimaliseren van bloed analyse procedures en het verbeteren van diagnose en behandelingscondities.

 

Voor dit project gebruikt ma² medical haar bestaande Automated Medication Dosage Application [AMDA]. Kunstmatige intelligentie voor het opstellen van dagelijkse doseringen, gebaseerd op de medische historie van de patiënt, inclusief onder andere INR resultaten. AMDA levert ook voorspellende analyses dat suggesties geeft voor toekomstige dosering, behandeling en INR metingen.

 

Ma²medical heeft een consortium gevormd met de volgende medische instituten. UMCG, CERTE en Maastricht UMC+. Het behandelingsplatform wordt momenteel op maat gemaakt voor een aantal therapieën gebaseerd op VKA. Verder doel van de research is te komen tot een aantal vitamine K therapieën, om de toepassing van innovatieve therapieën te vergroten, zoals DOAC en TAR.

 

De therapie procedures van DOAC zijn gebaseerd op de filosofie van een ander product van ma² medical, het Medication Treatment Foundation Platform (MTPF). Het beoogd de workflow op een innovatieve intelligente wijze te optimaliseren net als de analyse voor de aanvullende medische indicatie. Ten laatste; het project introduceert ook het monitoren van de nieren.

 

Klik hier om meer informatie te ontvangen